Gratis verzending! Elke Whiskey-Lamp gratis verzonden!
+ 31 85-7500438 info@whiskey-lamp.nl
Close
Gerard Burgerlaan 30, Vlaardingen
+ 31 85-7500438 info@whiskey-lamp.nl
Wanneer versturen jullie mijn bestelling?

Onze producten kunt u zelf samen stellen en worden met de hand gemaakt. Hierdoor hanteren wij een levertijd van maximaal 2 weken. Natuurlijk streven wij er naar dat u het product zo snel mogelijk in huis heeft.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

We houden je op de hoogte via e-mail. Je kunt je bestelling ook volgen via je account. Ga daarvoor naar je account en vervolgens je ‘Bestellingen’.

Welke bezorgopties kun je kiezen?

Je kunt je bestelling thuis of op een ander adres laten bezorgen. Ook is het mogelijk om de bestelling af te halen bij Ambiance Zonwering Westland in Vlaardingen. Bij het bestellen bij het controleren van je adresgegevens zie je uit welke opties je kunt kiezen, want het is mogelijk dat een optie niet wordt aangeboden.

Mijn bestelling is verzonden, maar ik heb die nog niet ontvangen.

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Staat je bestelling al meer dan twee werkdagen op ‘Verzonden’? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Ik vind mijn bestelling niet na het zoeken op Track & Trace code

Het kan voorkomen dat je, na het klikken op de Track & Trace code, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’. Dit is de combinatie van de code en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat PostNL de Track & Trace code nog niet heeft verwerkt. Je kunt de status van je bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

Heb je je bestelling twee werkdagen na verzending nog steeds niet ontvangen en zie je nog steeds deze melding? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.