Gratis verzending! Elke Whiskey-Lamp gratis verzonden!
+ 31 85-7500438 info@whiskey-lamp.nl
Close
Gerard Burgerlaan 30, Vlaardingen
+ 31 85-7500438 info@whiskey-lamp.nl
Heb ik bij Whiskey-Lamp garantie op mijn producten?

Ja, voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het artikel.

Kan ik al mijn producten retourneren?

Nee, helaas kunt u niet al uw producten retourneren. Op maat gemaakte producten kunnen wij niet in ontvangst nemen. Deze producten zijn samengesteld naar de wens van de klant en kunnen wij dus niet meer verder verkopen.

Hoe retourneer ik een product?

Je retourneert je bestelling met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in originele staat en verpakking. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Naar welk adres kan ik mijn retouren sturen?

U kunt uw producten retoursturen naar:

Whiskey-Lamp
Gerard Burgerlaan 30
3133KZ Vlaardingen